Agata Żurek została nowym Country Managerem firmy ABAX Poland

autor -
Agata Żurek przyjęła stanowisko naszego nowego Country Managera w ABAX Poland.

Szanowni Państwo,

W imieniu Zarządu i Rady Dyrektorów Grupy ABAX, mam przyjemność ogłosić, że Agata Żurek przyjęła stanowisko naszego nowego Country Managera w ABAX Poland.

Agata Żurek, od początku pracy w ABAX, odegrała istotną rolę w naszej działalności na terenie Polski – polski oddział ABAX znajduje się w Gdyni. Doceniamy jej poświęcenie i zaangażowanie w pracę oraz pełen profesjonalizm z jakim podchodziła do wykonywania swoich zadań. Jesteśmy przekonani, że Agata będzie wspierać i przyczyniać się do bieżących i przyszłych sukcesów na rynku polskim.

Życzymy Agacie Żurek i reszcie entuzjastycznie nastawionego polskiego zespołu samych sukcesów i jesteśmy pewni, że rok 2018 będzie wyjątkowo udany dla ABAX Poland!

Bjørn Erik B Helgeland

COO ABAX Group

Telefon: +47 98071000

-Koniec-