Masz odwagę podążania za swoją pasją?

autor -
[Gdynia 26.02.18] Jesteś młodym talentem, który ma odwagę podążania za swoją pasją? ABAX wprowadził nową koncepcję działalności sponsoringowej i nazwał ją ABAX Talents. Firma poszukuje młodych talentów, dla których marzeniem jest zostanie niekwestionowanym numerem jeden w dziedzinie muzyki, sportu lub kultury.

- Działalność sponsoringowa stała się ważną częścią naszej działalności marketingowej i komunikacyjnej od czasu powstania firmy ABAX. Nowa koncepcja – ABAX Talents, ma na celu wspieranie młodych, utalentowanych ludzi, którzy chcą być numerem jeden i wytrwale dążą do tego celu. W ABAX doceniamy ludzi, którzy są rewolucjonistami w swojej postawie i odważają się myśleć i działać inaczej – mówi Agata Żurek, Country Manager, ABAX Poland.

Nowa koncepcja ABAX Talents ma na celu połączenie jeszcze silniej więzi między działalnością sponsoringową, a podstawowymi wartościami i przekonaniami naszej firmy; Entuzjazm oraz wizja firmy, aby wprowadzać zmiany, zarówno dla pracowników jak i klientów - „The difference is ABAX”, jest integralną częścią naszego systemu wartości i będzie dużą częścią koncepcji ABAX Talents.

- Jesteśmy bardzo entuzjastycznie nastawieni do tej nowej koncepcji i mamy nadzieję, że otrzymamy wiele zgłoszeń od młodych, utalentowanych ludzi w dziedzinie sportu, muzyki i kultury - mówi Agata Żurek, Country Manager, ABAX Poland.

Czy odważysz się iść własną ścieżką do spełnienia swojego marzenia? Dowiedz się, jak możesz to zrobić dzięki naszej nowej koncepcji sponsorowania Proces składania wniosków jest otwarty dla osób do 20 roku życia, utalentowanych w sporcie, muzyce lub kulturze. O wyborze kandydatów zadecyduje jury w ABAX. Wybrani kandydaci otrzymają ofertę rocznego kontraktu sponsora, który pomoże im osiągnąć zamierzone cele i zachęci ich do odważnego sposobu bycia i wyróżniania się spośród tłumu.

-Koniec-

Wszelkie pytania prosimy wysyłać na adres e-mail: talents@abax.no
Aplikuj do ABAX Talents wypełniając formularz znajdujący się tutaj [link zewnętrzny]

Aby uzyskać więcej informacji:

Agata Żurek, Country Manager, ABAX Poland, +48 664 1010 90, agata.zurek@abax.net.pl

O ABAX

Przy wsparciu Investcorp, ABAX jest europejskim liderem i najszybciej rozwijającą się firmą branży telematycznej i IoT. Dzięki inteligentnym rozwiązaniom, ABAX oferuje produkty i usługi łączące Twoje miejsca pracy w wirtualnej sieci. Nasze usługi pomagają klientom być na bieżąco z najnowszą technologią, zwiększać wydajność i obniżać koszty, a także dynamizować efektywność kadry kierowniczej i pracowników. Nasz model biznesowy oparty jest na modelu SaaS (Software as a Service). ABAX zatrudnia ponad 450 pracowników i prowadzi oddziały w Norwegii, Szwecji, Danii, Finlandii, Wielkiej Brytanii, Holandii, Polsce oraz w Chinach. Główna siedziba ABAX znajduje się w Larvik w Norwegii. www.abax.net.pl